Startpagina » Dick Hendriks Aanbiedingen
Vaillant Voordeelweken

Nu € 175,- CASHBACK

Koop nu een ecoTEC plus hr-ketel of een van de andere actieproducten en profiteer van fikse korting tijdens de Vaillant Voordeelweken. Uw voordeel kan oplopen van € 100,- tot wel € 250,-. Wees er snel bij, de actie loopt van 1 september tot en met 31 december 2016.

Meer informatie
Nieuwe cv-ketel nodig?

Nu een Atag i-serie inclusief Gratis Atag One kamerthermostaat

Atag al 8 jaar de beste van Nederland. Warmte is een eerste levensbehoefte. Een ATAG cv-ketel levert dagelijks de warmte die u nodig heeft! Bij de meest recente cv-keteltest van de Consumentenbond is opnieuw een ATAG cv-ketel als Best uit de Test gekomen. Als Nederlandse cv-ketelfabrikant mag ATAG daarom in 2016 het predicaat Beste uit de Test voeren. Een ongeëvenaarde prestatie!

Meer informatie
Nu een Gratis Nefit Easy thermostaat bij Topline en Trendline!

Uw voordeel € 257,-

Een gratis Nefit Easy klokthermostaat bij aanschaf van een Nefit Topline of Nefit Trendline. Goed nieuws wanner u op zoek bent naar een nieuwe cv-ketel! Vanaf 1 oktober krijgt u bij elk TrendLine en TopLine toestel een Nefit Easy thermostaat cadeau. Helemaal gratis. U krijgt dus een voordeel van maar liefst € 257,-. Kiezen voor Nefit was nog nooit zo easy. Deze actie loopt van 1 oktober 2016 tot en met 31 maart 2017.

Meer informatie
Honeywell Lyric T6, gemaakt voor gebruikers

Nu € 189,- incl. BTW

De Lyric T6 biedt de meest innovatieve functies passend bij de lifestyle van de moderne consument, terwijl het proces van installatie super eenvoudig blijft.

Touch-screen bedienpaneel vereenvoudigt het instellen en aanpassen van de temperatuur. Bediening via smartphone/tablet geeft gebruikers complete controle over hun verwarmingssysteem. Vanaf elke willekeurige locatie.

Zelflerend en optimaliserend met optimale start en stop zorgt er voor dat de ketel minimaal inschakelt om de gewenste temperatuur op het ingesteld tijdstip te bereiken.

Vooraf ingesteld klokprogramma geeft uw klanten een uitgebreide keuze. Met 7- en 5/2- daagsprogramma en tot zes perioden per dag Universeel toepasbaar.

Met zowel bedrade als draadloze versies van de Lyric T6 is geschikt voor elk verwarmingsysteem, van cv-toestel tot stadsverwarming.

Meer informatie