Startpagina » Lyric C1 Wi-Fi Beveiligingscamera

De woningbeveiligingscamera die de klok rond werkt, waar u ook bent.

De Lyric C1 Wi-Fi Beveiligingscamera betekent dat u zich nooit meer zorgen hoeft te maken dat u tijdens uw afwezigheid iets mist. De camera is altijd aan wanneer u weg van huis bent - neemt afwijkende gebeurtenissen op en stelt u op de hoogte bij elke vreemde beweging of herkend geluid. Zodat u het kunt zien en stoppen.

Elk moment vastleggen

Lyric C1 Wi-Fi Beveiligingscamera camera werkt de klok rond om elk moment in high definition te kunnen vangen. Zo krijgt u een kristalhelder beeld van wat er thuis gebeurt – waar u ook bent. En dankzij Honeywell's beproefde en betrouwbare slimme techniek, start de camera al vijf seconden voordat er een gebeurtenis plaatsvindt met opnemen, zodat u geen moment mist.

Complete gemoedsrust

Gemaakt door een wereldleider in woningbeveiliging, de C1 stuurt snel meldingen naar uw slimme apparatuur wanneer er iets ongebruikelijks gebeurt. Zodat u het kunt zien en stoppen.

Supereenvoudig te installeren en te gebruiken

Ontworpen met uw behoeften in het achterhoofd; flexibele montage opties, eenvoudig te installeren en makkelijk in gebruik. Plug de camera gewoonweg in, stel hem in via de intuďtieve Lyric app en het systeem werkt binnen een paar minuten.

CV-Ketel Check

Het wordt binnenkort weer kouder en de CV-ketel wordt weer aangezet voor een warm huis. In deze periode is het dus belangrijk dat uw CV-ketel wel goed werkt en daarom is de CV-ketel Check. Loodgietersbedrijf Dick Hendriks komt bij u langs en voert de CV-ketel check uit zodat u zonder zorgen de winter door kan.

De CV-ketel Check bestaat uit:

  • Controle t.b.v. de werking van de cv-ketel
  • Controle van de gasdruk (lekkage)
  • Reiniging van de sifon
  • Controle van de waterdruk, indien nodig bijvullen
  • Controle van de uitstroomtemperatuur van het warmwater
  • Controle van de aansluitcomponenten (rookgas en lucht)
De voordelen van de CV-ketel Check voor u op een rij:
  • Geen voorrijkosten
  • € 50,- korting op de reguliere prijs van € 99,75
  • Vrijblijvende controle zonder verplichting van een abonnement
  • Werkzaamheden worden uitgevoerd door erkend bedrijf (lid van Sterkin en Uneto Vni)
Bestel aanbieding

Na ontvangt van de betaling zal er binnen 2 werkdagen contact met u worden opgenomen voor een afspraak te maken voor de CV-ketel check. Onze monteur zal de Lyric C1 Wi-Fi Beveiligingscamera aan u overhandigen als deze bij u langs komt voor de CV-ketel Check.

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW